Behandler betaling.

Story House Egmont A/S
(Løbende abonnement)
ALT for damerne
ALT for damerne
ALT for damerne
ALT for damerne

8 numre af ALT for damerne

+
Bogen knitting for Olive
Læs mere  
ALT for damerne
Bogen knitting for Olive
Værdi: 349,00 kr
Knitting for Olive indeholder 20 opskrifter på lækkert, tidløst strik, som man bare må eje – med de fineste detaljer og i smukke farver. Knitting for Olive er kendt og elsket i hele Norden for deres garner og for de smukke på en gang moderne og klassiske strikkedesigns til kvinder i alle aldre og størrelser og strikkere på alle niveauer. I slutningen af bogen er der QR-koder til videoer, hvor de forskellige teknikker bliver gennemgået

Digital adgang

Som abonnent kan du gratis læse dit magasin digitalt. 

Du kan downloade vores magasin-app Flipp til både din smartphone og tablet og tage dit magasin med dig overalt.




Dine favoritmagasiner i én app

Med dit abonnement på Flipp får du ubegrænset adgang til mere end 90 blade og magasiner for kun 39 kr./mdr. (normalpris 99 kr./mdr.).
Flipp er alle dine favoritmagasiner i én app. Med titler som ALT for damerne, BoligLiv, Euroman, Anders And, Her & Nu, Hjemmet, Hendes Verden og mange flere, er der indhold til hele familien. Du kan downloade Flipp til din smartphone og tablet. Med Flipp har du mulighed for at tilknytte 5 enheder til dit abonnement, så du kan tage Flipp med dig overalt og hele familien kan læse med på samme tid. Du vil modtage en mail i løbet af 24 timer med din adgang til Flipp.





8 numre af ALT for damerne
415,60 kr
Gave
349,00 kr
Værdi i alt
764,60 kr
RABAT
-485,60 kr

Din pris kun
279,00 kr
Porto og eksp.
49,50 kr

I ALT
328,50 kr

Vælg ønsket startdato

Dine betalingsoplysninger