Behandler betaling.

Story House Egmont A/S
(Løbende abonnement)
Anders And & Co.
Anders And & Co.
Anders And & Co.
Anders And & Co.

12 numre af Anders And & Co.

+
Luxor høretelefoner
Læs mere  
Anders And & Co.
Luxor høretelefoner
Værdi: 199,00 kr
Få disse seje trådløse høretelefoner fra Luxor sammen med dit abonnement på Anders And & Co. Høretelefonerne har en spilletid på op til 3 timer. Opladningsetui medfølger. Kompatibel med både iOS og Android. BEMÆRK! Når du tegner abonnement på Anders And & Co., medfølger der ikke legetøj eller tillæg med bladet. Som abonnent får du bladet til en lavere pris end i butikkerne. Hvis du ønsker at modtage legetøj, skal du i menuen vælge det tilbud, der koster 399 kr.

Digital adgang

Som abonnent kan du gratis læse dit magasin digitalt. 

Du kan downloade vores magasin-app Flipp til både din smartphone og tablet og tage dit magasin med dig overalt.
Dine favoritmagasiner i én app

Med dit abonnement på Flipp får du ubegrænset adgang til mere end 90 blade og magasiner for kun 39 kr./mdr. (normalpris 99 kr./mdr.).
Flipp er alle dine favoritmagasiner i én app. Med titler som ALT for damerne, BoligLiv, Euroman, Anders And, Her & Nu, Hjemmet, Hendes Verden og mange flere, er der indhold til hele familien. Du kan downloade Flipp til din smartphone og tablet. Med Flipp har du mulighed for at tilknytte 5 enheder til dit abonnement, så du kan tage Flipp med dig overalt og hele familien kan læse med på samme tid. Du vil modtage en mail i løbet af 24 timer med din adgang til Flipp.

12 numre af Anders And & Co.
539,40 kr
Gave
199,00 kr
Værdi i alt
738,40 kr
RABAT
-379,40 kr

Din pris kun
359,00 kr
Porto og eksp.
49,50 kr

I ALT
408,50 kr

Vælg ønsket startdato

Dine betalingsoplysninger