Behandler betaling.

Story House Egmont A/S
(Løbende abonnement)
Gastro
Gastro
Gastro
Gastro

3 numre af Gastro

+
Laguiole ostesæt
Læs mere  
Gastro
Laguiole ostesæt
Værdi: 529,00 kr
Med dette eksklusive ostesæt fra Jean Dubost Laguiole får du tre forskellige knive i rustfrit stål. Sættet er ideelt, når der skal serveres oste, og kan bruges til flere typer af ost - de faste og de bløde. Den sidste kniv er perfekt, når osten skal skæres i skiver. Jean Dubost Laguiole bliver produceret i Frankrig og har igennem 100 år en lang traditionsrig produktion af højkvalitetsknive.

Digital adgang

Som abonnent kan du gratis læse dit magasin digitalt. 

Du kan downloade vores magasin-app Flipp til både din smartphone og tablet og tage dit magasin med dig overalt.
Dine favoritmagasiner i én app

Med dit abonnement på Flipp får du ubegrænset adgang til mere end 90 blade og magasiner for kun 39 kr./mdr. (normalpris 99 kr./mdr.).
Flipp er alle dine favoritmagasiner i én app. Med titler som ALT for damerne, BoligLiv, Euroman, Anders And, Her & Nu, Hjemmet, Hendes Verden og mange flere, er der indhold til hele familien. Du kan downloade Flipp til din smartphone og tablet. Med Flipp har du mulighed for at tilknytte 5 enheder til dit abonnement, så du kan tage Flipp med dig overalt og hele familien kan læse med på samme tid. Du vil modtage en mail i løbet af 24 timer med din adgang til Flipp.

3 numre af Gastro
299,85 kr
Gave
529,00 kr
Værdi i alt
828,85 kr
RABAT
-529,85 kr

Din pris kun
299,00 kr
Porto og eksp.
49,50 kr

I ALT
348,50 kr

Tilvalg

Få ubegrænset adgang til over 90 magasiner sammen med dit abonnement for kun 39 kr./mdr. (normalpris 99 kr./mdr.). Læs mere

Ja tak - Flipp i 3 måneder

Vælg ønsket startdato

Dine betalingsoplysninger