Behandler betaling.

Story House Egmont A/S
(Abonnement)
gastro
gastro
gastro
gastro

10 numre af gastro

+
Hamonoya pastamaskine
Læs mere  
gastro
Hamonoya pastamaskine
Værdi: 599,00 kr
Med Hamonoya pastamaskine kan du selv lave den lækreste hjemmelavet pasta. Pastamaskinen kommer med de tre funktioner: lasagne, fettuccine og tagliolini. Med lasagneplader kan du lave alverdens forskellige pastaer, både med og uden fyld. Pastamaskinen er nem at betjene, også hvis man aldrig har prøvet at lave hjemmelavet pasta før. Den manuelle pastamaskine i rustfrit stål står solidt på køkkenbordet med gummifødderne og en bordklemme. Mål: L: 33 cm (inkl. håndtag), B: 20 cm, H: 15 cm.

Digital adgang

Som abonnent kan du gratis læse dit magasin digitalt. 

Du kan downloade vores magasin-app Flipp til både din smartphone og tablet og tage dit magasin med dig overalt.
Dine favoritmagasiner i én app

Med dit abonnement på Flipp får du ubegrænset adgang til mere end 90 blade og magasiner for kun 39 kr./mdr. (normalpris 99 kr./mdr.).
Flipp er alle dine favoritmagasiner i én app. Med titler som ALT for damerne, BoligLiv, Euroman, Anders And, Her & Nu, Hjemmet, Hendes Verden og mange flere, er der indhold til hele familien. Du kan downloade Flipp til din smartphone og tablet. Med Flipp har du mulighed for at tilknytte 5 enheder til dit abonnement, så du kan tage Flipp med dig overalt og hele familien kan læse med på samme tid. Du vil modtage en mail i løbet af 24 timer med din adgang til Flipp.

10 numre af gastro
999,50 kr
Gave
599,00 kr
Værdi i alt
1.598,50 kr
RABAT
-1.269,50 kr

Din pris kun
329,00 kr
Porto og eksp.
49,50 kr

I ALT
378,50 kr

Tilvalg

Få ubegrænset adgang til over 90 magasiner sammen med dit abonnement for kun 39 kr./mdr. (normalpris 99 kr./mdr.). Læs mere

Ja tak - Flipp i 10 måneder

Vælg ønsket startdato

Dine betalingsoplysninger