Behandler betaling.

Story House Egmont A/S
(Abonnement)
Hendes Verden
Hendes Verden
Hendes Verden
Hendes Verden

10 numre af Hendes Verden

+
2 flotte Sirius juletræer
Læs mere  
Hendes Verden
2 flotte Sirius juletræer
Værdi: 258,00 kr
Sirius har i deres Kira-serie lavet et flot juletræ i brunt træ og med snedekoration, og 45 små fine LED lys. Du får 2 juletræer til indendørs brug, der giver en skøn stemning, og de er lette at opsætte. De batteridrevne juletræer har indbygget timer-funktion. Sirius lysene slukker dermed automatisk efter 6 timer, hvis du ikke selv slukker dem. Efter 18 timer tænder lysene igen, og sådan vil de fortsætte, hvis du ikke bruger sluk knappen. De bruger 2 x AA batterier, i bunden af træerne (batterier medfølger ikke). H: 50 cm.

Digital adgang

Som abonnent kan du gratis læse dit magasin digitalt. 

Du kan downloade vores magasin-app Flipp til både din smartphone og tablet og tage dit magasin med dig overalt.
Dine favoritmagasiner i én app

Med dit abonnement på Flipp får du ubegrænset adgang til mere end 90 blade og magasiner for kun 39 kr./mdr. (normalpris 99 kr./mdr.).
Flipp er alle dine favoritmagasiner i én app. Med titler som ALT for damerne, BoligLiv, Euroman, Anders And, Her & Nu, Hjemmet, Hendes Verden og mange flere, er der indhold til hele familien. Du kan downloade Flipp til din smartphone og tablet. Med Flipp har du mulighed for at tilknytte 5 enheder til dit abonnement, så du kan tage Flipp med dig overalt og hele familien kan læse med på samme tid. Du vil modtage en mail i løbet af 24 timer med din adgang til Flipp.

10 numre af Hendes Verden
479,50 kr
Gave
258,00 kr
Værdi i alt
737,50 kr
RABAT
-438,50 kr

Din pris kun
299,00 kr
Porto og eksp.
49,50 kr

I ALT
348,50 kr

Vælg ønsket startdato

Dine betalingsoplysninger