Behandler betaling.

Story House Egmont A/S
Anders And & Co.
Anders And & Co.
Anders And & Co.
Anders And & Co.

13 numre af Anders And & Co.

+
Penalhus med indhold
Læs mere  
Anders And & Co.
Penalhus med indhold
Værdi: 159,00 kr
Med et abonnement på Anders And & Co. kan du komme til Andeby på nye eventyr – hver uge. Glæd dig til at få et godt grin og masser af spændende læsning. Penalhuset måler 15x21 cm og indeholder blyanter og farveblyanter + lineal, blyantspidser og viskelæder.

Digital adgang

Som abonnent kan du gratis læse dit magasin digitalt. 

Du kan downloade vores magasin-app Flipp til både din smartphone og tablet og tage dit magasin med dig overalt.
Dine favoritmagasiner i én app

Med dit abonnement på Flipp får du ubegrænset adgang til mere end 90 blade og magasiner for kun 39 kr./mdr. (normalpris 99 kr./mdr.).
Flipp er alle dine favoritmagasiner i én app. Med titler som ALT for damerne, BoligLiv, Euroman, Anders And, Her & Nu, Hjemmet, Hendes Verden og mange flere, er der indhold til hele familien. Du kan downloade Flipp til din smartphone og tablet. Med Flipp har du mulighed for at tilknytte 5 enheder til dit abonnement, så du kan tage Flipp med dig overalt og hele familien kan læse med på samme tid. Du vil modtage en mail i løbet af 24 timer med din adgang til Flipp.

13 numre af Anders And & Co.
558,35 kr
Gave
159,00 kr
Værdi i alt
717,35 kr
RABAT
-358,35 kr

Din pris kun
359,00 kr
Porto og eksp.
49,50 kr

I ALT
408,50 kr

Vælg ønsket startdato

Efter introduktionstilbuddet fortsætter du i et løbende abonnement til normalpris. Det gælder også hvis du giver abonnementet til en anden. Husk at du altid kan pause eller opsige det med 1 måneds varsel. Dette gælder også for introduktionstilbuddet.

Dine betalingsoplysninger