Behandler betaling.

Story House Egmont A/S
(Løbende abonnement)
Boligliv
Boligliv
Boligliv
Boligliv

3 numre af Boligliv

+
Bogen Valdemarsro Jul
Læs mere  
Boligliv
Bogen Valdemarsro Jul
Værdi: 320,00 kr
Valdemarsro Jul er en grundbog til julen, som du kan have stor glæde af hele julemåneden. Bogen er fuld af lækre opskrifter og billeder, der kan inspirere dig til dit næste julebord. Du får over 150 opskrifter på alt fra sprøde småkager til konfekt, luciabrød, gløgg og brændte mandler til adventens hyggestunder. Du får også gode tips til planlægningen, så julen kan nydes i fulde drag uden stress. Format: 190x250 mm. 336 sider.

Digital adgang

Som abonnent kan du gratis læse dit magasin digitalt. 

Du kan downloade vores magasin-app Flipp til både din smartphone og tablet og tage dit magasin med dig overalt.
Dine favoritmagasiner i én app

Med dit abonnement på Flipp får du ubegrænset adgang til mere end 90 blade og magasiner for kun 39 kr./mdr. (normalpris 99 kr./mdr.).
Flipp er alle dine favoritmagasiner i én app. Med titler som ALT for damerne, BoligLiv, Euroman, Anders And, Her & Nu, Hjemmet, Hendes Verden og mange flere, er der indhold til hele familien. Du kan downloade Flipp til din smartphone og tablet. Med Flipp har du mulighed for at tilknytte 5 enheder til dit abonnement, så du kan tage Flipp med dig overalt og hele familien kan læse med på samme tid. Du vil modtage en mail i løbet af 24 timer med din adgang til Flipp.

3 numre af Boligliv
245,85 kr
Gave
320,00 kr
Værdi i alt
565,85 kr
RABAT
-316,85 kr

Din pris kun
249,00 kr
Porto og eksp.
49,50 kr

I ALT
298,50 kr

Tilvalg

Få ubegrænset adgang til over 90 magasiner sammen med dit abonnement for kun 39 kr./mdr. (normalpris 99 kr./mdr.). Læs mere

Ja tak - Flipp i 3 måneder

Vælg ønsket startdato

Dine betalingsoplysninger