Behandler betaling.

Story House Egmont A/S
(Løbende abonnement)
Gastro
Gastro
Gastro
Gastro

6 numre af Gastro

+
Skærebræt fra Teakhaus
Læs mere  
Gastro
Skærebræt fra Teakhaus
Værdi: 599,00 kr
Det flotte sildebensmønster giver et enestående farvespil, der giver glød og varme til dit køkken. Brug også skærebrættet som flot serveringsbræt til f.eks. tapas eller ost. Brættet har saftrille på den ene side, men kan naturligvis bruges på begge sider. Det elegante skærebræt fra Teakhaus kombinerer god stil med bæredygtighed, da det er fremstillet af FSC-certificeret teaktræ. Teaktræ er en tropisk træsort med et højt olieindhold, der virker vandafvisende, og som er let at vedligeholde: Der skal kun få oliedråber og lidt knofedt til, før brættet ser nyt ud igen. Mål: 36 x 26 x 2,5 cm. Materiale: Teaktræ.

Digital adgang

Som abonnent kan du gratis læse dit magasin digitalt. 

Du kan downloade vores magasin-app Flipp til både din smartphone og tablet og tage dit magasin med dig overalt.
Dine favoritmagasiner i én app

Med dit abonnement på Flipp får du ubegrænset adgang til mere end 90 blade og magasiner for kun 39 kr./mdr. (normalpris 99 kr./mdr.).
Flipp er alle dine favoritmagasiner i én app. Med titler som ALT for damerne, BoligLiv, Euroman, Anders And, Her & Nu, Hjemmet, Hendes Verden og mange flere, er der indhold til hele familien. Du kan downloade Flipp til din smartphone og tablet. Med Flipp har du mulighed for at tilknytte 5 enheder til dit abonnement, så du kan tage Flipp med dig overalt og hele familien kan læse med på samme tid. Du vil modtage en mail i løbet af 24 timer med din adgang til Flipp.

6 numre af Gastro
599,70 kr
Gave
599,00 kr
Værdi i alt
1.198,70 kr
RABAT
-849,70 kr

Din pris kun
349,00 kr
Porto og eksp.
49,50 kr

I ALT
398,50 kr

Tilvalg

Få ubegrænset adgang til over 90 magasiner sammen med dit abonnement for kun 39 kr./mdr. (normalpris 99 kr./mdr.). Læs mere

Ja tak - Flipp i 6 måneder

Vælg ønsket startdato

Dine betalingsoplysninger