Behandler betaling.

Story House Egmont A/S
HER&NU
HER&NU
HER&NU
HER&NU

13 numre af HER&NU

+
Melodia kandesættet fra Lyngby Glas
Læs mere  
HER&NU
Melodia kandesættet fra Lyngby Glas
Værdi: 749,00 kr
Melodia kandesættet fra Lyngby Glas er smukt og elegant. Du får en krystalkande (1,2 l) samt 6 highball glas (36 cl) i samme stil. Sættet er perfekt til servering af iskolde forfriskninger på en varm sommerdag, til drinks ved festlige lejligheder eller til hverdag, når der skal lidt smukt på bordet. Lyngby Glas krystal er blyfrit, velegnet til opvaskemaskine og tåler varmt vand op til 80ºc.

Digital adgang

Som abonnent kan du gratis læse dit magasin digitalt. 

Du kan downloade vores magasin-app Flipp til både din smartphone og tablet og tage dit magasin med dig overalt.
Dine favoritmagasiner i én app

Med dit abonnement på Flipp får du ubegrænset adgang til mere end 90 blade og magasiner for kun 39 kr./mdr. (normalpris 99 kr./mdr.).
Flipp er alle dine favoritmagasiner i én app. Med titler som ALT for damerne, BoligLiv, Euroman, Anders And, Her & Nu, Hjemmet, Hendes Verden og mange flere, er der indhold til hele familien. Du kan downloade Flipp til din smartphone og tablet. Med Flipp har du mulighed for at tilknytte 5 enheder til dit abonnement, så du kan tage Flipp med dig overalt og hele familien kan læse med på samme tid. Du vil modtage en mail i løbet af 24 timer med din adgang til Flipp.

13 numre af HER&NU
493,35 kr
Gave
749,00 kr
Værdi i alt
1.242,35 kr
RABAT
-863,35 kr

Din pris kun
379,00 kr
Porto og eksp.
49,50 kr

I ALT
428,50 kr

Tilvalg

Få ubegrænset adgang til over 90 magasiner sammen med dit abonnement for kun 39 kr./mdr. (normalpris 99 kr./mdr.). Læs mere

Ja tak - Flipp i 3 måneder

Vælg ønsket startdato

Efter introduktionstilbuddet fortsætter du i et løbende abonnement. Det gælder også hvis du giver abonnementet til en anden. Herefter betaler du 27,95 kr. + 10 kr. i porto. I alt 37,95 kr. pr. levering. Husk at du altid kan pause eller opsige abonnementet med 1 måneds varsel. Dette gælder også for introduktionstilbuddet.

Dine betalingsoplysninger